Actueel

Eerste vestiging Leemans Schoenen succesvol omgezet naar LED

Saled heeft in februari de nieuwe vestiging van Leemans Schoenen in Hoofddorp voorzien van duurzame LED verlichting. Het pand in het overdekte winkelcentrum Vier Meren wordt fraai verlicht door de onopvallende LED railspots, waardoor de opgestelde schoenen optimaal tot hun recht komen.

Het interieur van de winkel in Hoofddorp heeft een uiterst moderne vormgeving. Daarbij hoort uiteraard ook moderne LED verlichting. Hiervoor kwam Leemans uit bij Saled, dat eerder al hoogwaardige LED producten leverde aan Broekhuizen schoenen, een goede relatie van Leemans.

Goede kleurweergave
De juiste lichtinval in een schoenenwinkel is zeer belangrijk, zo weet ook Leemans. Met de gekozen lichtinval kunnen klanten worden verloren of gewonnen. Daarom werd in overleg met Saled zorgvuldig bekeken welke verlichting het meest geschikt was. Uiteindelijk werd gekozen voor LED Railspots met een kleurtemperatuur van 3000K. Deze verlichting zorgt voor een goede kleurweergave, waardoor de opgestelde schoenen optimaal tot hun recht komen. Klanten kunnen op die manier de schoenen goed beoordelen op model en kleur.

LED Railspots
In totaal zijn zeventig LED Railspots geplaatst in het pand, variërend van 20 tot 40 watt. Dankzij de draai- en kantelbaarheid van deze armaturen is de verlichting eenvoudig af te stemmen op de dynamische inrichting van de schoenenwinkel en kunnen specifieke producten uitgelicht worden. Het verkleuren van deze producten door de verlichting is verleden tijd door de LED lichtbronnen. LED heeft namelijk geen UV en infrarood uitstraling.

Talloze voordelen van LED
Naast bovengenoemde pluspunten kent LED verlichting nog talloze andere voordelen. Het grootste voordeel van LED verlichting is dat het zeer energiezuinig is. LED lampen gebruiken veel minder stroom dan traditionele gloei- of halogeenlampen. Leemans gaat hierdoor flink besparen op energiekosten. Bovenop de energiebesparing van ruim 50% zullen ook de onderhoudskosten flink lager liggen. Daarnaast geven LED lampen beduidend minder warmte af, wat zorgt voor een prettig winkelklimaat.

Saled is trots om dit mooie project te mogen uitvoeren en kijkt uit naar de verdere samenwerking.

LED Winkel verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over winkel verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]