Actueel

Kapsalon Rootz voltooit make-over met nieuwe LED verlichting

Op donderdag 16 februari vond de officiële heropening plaats van de compleet vernieuwde kapsalon Rootz Hair & Care in Doesburg. Hiermee werd ook de LED verlichting van Saled officieel in gebruik genomen. De reacties van de eerste bezoekers waren zeer positief.

Kapsalon Rootz aan de Kerkstraat 12 in Doesburg sloot zes weken haar deuren voor een totale metamorfose waarbij het interieur volledig werd veranderd. Uiteraard kon het vernieuwen van de verlichting niet achterwege blijven. De oude verlichting is hierbij vervangen door duurzame LED verlichting van Saled. In totaal zijn ruim dertig LED Downlighters geïnstalleerd in de fraaie kapperszaak. Rootz Hair & Care gaat hierdoor ruim 50% besparen op energiekosten.

De LED Downlighters hebben een hoge kleurweergave-index (CRI), dit is een index voor de kwaliteit van kleurweergave van door de lichtbron belichte objecten. Dit maakt deze LED verlichting uitermate geschikt voor onder andere kapsalons, waar veel met kleur wordt gewerkt. Als een klant kastanjebruin vraagt, krijgt de klant ook kastanjebruin geleverd. Daarnaast geeft de nieuwe verlichting van Saled de zaak een frisse en nette uitstraling.

Saled wenst Rootz Hair & Care veel succes met de vernieuwde vestiging!

 

LED Kapsalon verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over kapsalon verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]