Saled voorziet Business Center Plesman van LED verlichting

Brivec B.V. heeft opnieuw één van haar panden laten ombouwen naar LED verlichting door Saled. Ditmaal het Business Center Plesman in Leusden. Het gebouw bestaat uit ruim 1400 m² aan kantoren waarin onder andere diverse gerenommeerde bedrijven als Achmea, Afas, Adidas en Puma zijn gevestigd.

Niet de eerste keer
Saled heeft de afgelopen jaren al meerdere panden van de vastgoedinvesteerder mogen voorzien van LED verlichting. Door de positieve ervaringen bij eerdere opdrachten van Brivec in Groningen, Harderwijk en Oosterwolde was Saled wederom de aangewezen partij voor dit project.

Investering in duurzaamheid
In het Business Center Plesman zijn in totaal 278 lampen omgebouwd naar LED middels de retrofit methode. Hierbij wordt een bestaand armatuur omgebouwd naar een armatuur dat geschikt is voor LED verlichting. Deze methode is vanzelfsprekend veel duurzamer en voordeliger dan wanneer het hele armatuur inclusief de lamp wordt vervangen.

Flinke besparingen
Door de conventionele lampen te vervangen door nieuwe LED downlighters, LED inbouwspots, LED panels en LED tubes wordt er flink bespaard. De energiebesparing bedraagt 38.457 kWh per jaar terwijl de CO²-uitstoot met 21.767 Kg per jaar wordt gereduceerd. Ook de uitstoot van zwavel wordt met 16.344 Gr per jaar flink teruggedrongen. Met deze besparingen wordt de investering in slechts 2,7 geheel terugverdiend. Jan van Brakel, facilitair manager bij Brivec, is zeer te spreken over het prachtige resultaat.

Wanneer begint u met besparen?
Bent u nog niet overgestapt naar LED verlichting en gestart met besparen? Wij komen graag met u in contact. Vraag nu direct een vrijblijvend gesprek aan.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right