Actueel

Hyundai Wittenberg levert drie gloednieuwe IONIQ’s aan Saled

Op vrijdag 17 mei jongstleden leverde Steven Koelewijn, directeur van autobedrijf Hyundai Wittenberg in Amersfoort, drie gloednieuwe duurzame Hyundai IONIQ’s af aan drie nieuwe aanwinsten voor Saled: accountmanagers Alje Koiter en Hille de Jong en bedrijfsleider Martin van de Kolk.

De aanschaf van de nieuwe duurzame auto’s sluit goed aan bij de ambities van Saled op het gebied van duurzaamheid. De Hyundai IONIQ Hybrid beschikt namelijk over een zuinige 1,6 liter benzinemotor en een batterij die wordt opgeladen tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden kan de auto zelfs volledig elektrisch worden aangedreven. De milieuvriendelijke bekledingsmaterialen in het interieur tonen aan dat de Hyundai IONIQ duurzaam gebouwd is. Hille de Jong is van mening: “Ik had niet verwacht dat deze auto zo fantastisch zou rijden. De Hyundai IONIQ heeft een prachtige, sportieve uitstraling. Hier ga ik veel rijplezier aan beleven”. Alje Koiter vult aan: “Het is geweldig om in een duurzame auto te rijden. Met deze auto kun je bij de klant goed voor de dag komen’’.

Hyundai Wittenberg en Saled kennen elkaar al geruime tijd. Beide partijen zijn namelijk sponsoren van de lokale voetbalclubs uit Bunschoten-Spakenburg: V.V. IJsselmeervogels en SV Spakenburg. Zo heeft Saled in een eerder stadium al de showroom en de werkplaats van het autobedrijf mogen voorzien van LED verlichting. Hyundai Wittenberg was dan ook blij Saled van dienst te kunnen zijn bij het leveren van duurzame vervoersmiddelen. Over de duurzame samenwerking zijn beide partijen uitermate tevreden.

Wilt u contact met Saled over LED verlichting?
Neem dan direct contact op of laat hieronder uw gegevens achter.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]