Actueel

A2 Tradepark langs de A2 in Rosmalen voorzien van LED terreinverlichting

led terreinverlichting

Onlangs werd de conventionele verlichting van het terrein van het A2 Tradepark, een pand in eigendom van Van Deursen Group, vervangen door LED terreinverlichting. De LED verlichting zorgt voor een veel beter verlicht terrein, je ziet duidelijk verschil met de andere helft van het terrein, dat nog geen LED heeft.

Van Deursen Group heeft een deel van het terrein op de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen door Saled laten ombouwen naar LED verlichting. 32 armaturen op zes meter hoogte werden vervangen door INDO AIR 2 armaturen van 23 watt. De INDO AIR 2 heeft Saled samen met partner INDO Lighting ontwikkeld en is een ideaal armatuur voor de openbare ruimte. U leest hier meer over ons product. 

led terreinverlichting

Beter verlicht door LED

Ook bij de parkeerplaats bij de entree van het pand werd het armatuur INDO AIR 2 geplaatst. Het ging in totaal om 6 masten. De straat naast het bedrijfspand werd ook voorzien van INDO AIR 2, maar dan met 46 watt. Bovendien wordt de buitengevel van het Van Deursen Group pand uitgelicht door 13 breedstralers van 100 watt.

Het bedrijf zal 5.400 kWh per jaar besparen door de overstap naar LED verlichting.

led terreinverlichting
Huidige conventionele verlichting aan de rechterzijde van het parkeerterrein
De nieuwe LED verlichting aan de linkerzijde van  het parkeerterrein

LED verlichting voor uw terrein

Saled heeft passende LED oplossingen voor in en rondom uw gebouw. Met een overstap naar LED verlichting bespaart u minstens 50% energie ten opzichte van uw huidige conventionele verlichting. Onze LED verlichting is gecertificeerd en heeft een lange levensduur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]