Verlichting voor
industrie

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor de industrie. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze industrieverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED magazijnverlichting - de spindel steigers

Overstappen op LED verlichting
voor de industrie

Omdat in industriële omgevingen als loodsen en productiehallen het werk vaak 24 uur per dag doorgaat, is de terugverdientijd voor LED verlichting voor de industrie vaak opvallend kort. De kwalitatief hoogwaardige LED oplossingen van Saled halen een besparing van ruim 65% op de energiekosten. Doordat de levensduur vele malen langer is, kunt u ook besparen op vervangingskosten en verlaagt de frequentie van vervanging – wat een impact heeft op de productie – ook aanzienlijk.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen

Het belang van LED verlichting in industriële omgevingen wordt steeds groter. De overheid hanteert een steeds striktere regelgeving. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik van minimaal 50.000 kWh moeten verplicht alle mogelijke energiebesparende maatregelen nemen die een terugverdientijd van maximaal vijf jaar kennen. In bijna alle gevallen is de terugverdientijd van LED verlichting korter, dus reden te meer voor industriële bedrijven om te investeren in LED. Secundaire voordelen zijn onder andere een verhoogde productiviteit van werknemers en een nog veiligere werkomgeving.

Van Bekkum LED industrieverlichting werkplaats
Vraag nu de industrie business cases aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw organisatie kan betekenen!

Rinos B.V.

"De overstap naar LED zorgt
voor een energiebesparing van 102.244 kWh per jaar."

LED verlichting gebouw en industrie

Saled Industrieverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting voor industrie heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende industriële bedrijven overgestapt op LED verlichting. Michael Raadsheer, planner WV E&I bij Chemours licht toe: “We zijn heel blij met de nieuwe verlichting: onze werkplek is goed verlicht en daarnaast besparen we veel op de energiekosten”.

“74% energiebesparing per jaar”

De Spindel Steigers gaat jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 74%. Met de nieuwe verlichting zal de uitstoot van CO2 en zwavel reduceren met 5871 en 4408 kilogram respectievelijk. Het bedrijf heeft daarmee de verlichting na ongeveer vijf jaar weer terugverdiend, terwijl de verwachte levensduur van de nieuwe verlichting maar liefst 23,5 jaar is.

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting voor industrie kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

the chemours - led verlichting industrie

"

We zijn heel blij met de nieuwe verlichting: onze werkplek is goed verlicht en daarnaast besparen we veel op de energiekosten.”

Chemours Nederland

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting voor industrie van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]