LED industrie verlichting

Bel mij terug

Saled levert hoogwaardige LED verlichting voor de industrie. Naast complete LED armaturen ook retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled industrie verlichting

Korte terugverdientijd

Omdat in industriële omgevingen als loodsen en productiehallen het werk vaak 24 uur per dag doorgaat, is de terugverdientijd voor industrie LED verlichting vaak opvallend kort. De kwalitatief hoogwaardige LED oplossingen van Saled halen een besparing van ruim 65% op de energiekosten. Doordat de levensduur vele malen langer is, wordt ook bespaard op vervangingskosten en wordt de frequentie van vervanging – die een impact heeft op de productie – aanzienlijk verlaagd.

Verplichtingen vanuit de overheid

Het belang van LED verlichting in industriële omgevingen wordt steeds groter. Vanuit de overheid wordt de regelgeving steeds strikter. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik van minimaal 50.000 kWh worden al een aantal jaar verplicht om alle mogelijke energiebesparende maatregelen te nemen die een terugverdientijd van maximaal vijf jaar kennen. In bijna alle gevallen is de terugverdientijd van LED verlichting korter, dus reden te meer voor industriële bedrijven om te investeren in LED. Secundaire voordelen zijn onder andere een verhoogde productiviteit van werknemers en een nog veiligere werkomgeving.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van industrie verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte industrie verlichting

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Breedstralers
Onze breedstralers zijn leverbaar van 10 tot maar liefst 450 watt. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of gevels is dit dé energiezuinige oplossing.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst industrie verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug