Actueel

Saled levert haarscherp LED display aan Keukenloods Utrecht

Op 23 december jl. is de Utrechtse vestiging van Keukenloods voorzien van een ultrascherp LED display. Een dag daarvoor was Saled begonnen met het installeren van het scherm, dat direct boven de hoofdingang is geplaatst. Met het nieuwe display kan de keukenleverancier maximaal gebruik maken van haar zichtlocatie langs de Utrechtse sneltram.

Het grootste voordeel van het digitale scherm is de eenvoudige wijze waarop advertenties ververst kunnen worden. Normaal gesproken zou bij nieuwe aanbiedingen of acties worden gekozen voor het plaatsen van een nieuw doek, met als nadeel telkens drukkosten en een tijdrovende vervanging. De mogelijkheden om advertenties en berichten te tonen zijn bovendien veel groter geworden. Zo is het mogelijk om een bewegende beelden af te laten spelen, waardoor aanbiedingen nog meer onder de aandacht kunnen worden gebracht. Ook inspelen op de actualiteit is in een handomdraai geregeld.

De onderlinge afstand tussen de individuele LED lampen is minimaal. Dit in combinatie met de enorme afmeting van het scherm (3,84 bij 3,52 meter) zorgt voor een duidelijk, helder en scherp beeld. Ook ’s avonds als het donker is, zal het LED display opvallen en duidelijk leesbaar blijven.

Woonboulevard
Keukenloods Utrecht bevindt zich direct tegenover sneltramhalte Kanaleneiland Zuid. Vanuit de tram is het LED display uitstekend zichtbaar. Keukenloods benut hierdoor de prominente positie op de woonboulevard maximaal.

LED verlichting voor Showrooms

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over showroomverlichting»

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]