Actueel

861 duurzame tubes voor Haarlemmermeer Lyceum Dalton in Hoofddorp

tubes

Alle lokalen en ruimtes in het Haarlemmermeer Lyceum Dalton in Hoofddorp zijn voorzien van LED Tubes en Downlighters. De investering in duurzame verlichting is binnen 2,4 jaar terugverdiend. Lees meer over dit schoolproject…

Het Haarlemmermeer Lyceum heeft  twee verschillende locaties in Hoofddorp. Saled mocht de locatie op de Nieuwe Molenaarslaan voorzien van LED verlichting. Alle conventionele tubes werden vervangen door LED Tubes T5/T6, wel 861 stuks. In de andere ruimtes werden ook nog 31 LED Downlighters geplaatst.

tubes

Besparingen door retrofit tubes

Het komt vaak voor dat bij de overstap naar LED verlichting de bestaande armaturen nog van uitstekende kwaliteit zijn. Het is dan onnodig om deze armaturen te verwijderen. Saled heeft hier dé retrofit oplossing voor. Wij bouwen bestaande armaturen van conventionele verlichting om, zodat ze geschikt worden voor het gebruik van LED lampen. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. 

De nieuwe tubes bij Haarlemmermeer Lyceum zorgen voor een energiebesparing van 53%, oftewel 49741 kWh. De LED verlichting zorgt ook voor 28153 kg minder CO2 en 21140 gram minder zwavel uitstoot.

tubes

Bij de retrofit methode worden de huidige armaturen omgebouwd zodat deze gebruikt kunnen worden voor LED tubes. De armaturen worden na de ombouw gecertificeerd met een nieuwe CE.

tubes
tubes

Vervolgens plaatsen de monteurs de armaturen terug in het plafond mét de nieuwe LED verlichting erin. Nu kan het besparen op energiekosten beginnen!

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met LED retrofit

Heeft u ook interesse in duurzame retrofit of andere LED lampen in uw school, maar weet u niet waar u moet beginnen? Saled helpt u graag bij de overstap. Van lichtadvies, opname tot montage; we zijn er voor u van begin tot oplevering van het project. 

Handige links voor uw overstap naar LED:

tubes

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]