Actueel

De Saled clubkampioenschappen bij Tennisvereniging De Eemslag gaan van start

tennisvereniging

Van 28 augustus tot en met 9 september vinden de senioren clubkampioenschappen van Tennisvereniging De Eemslag plaats. De tennisvereniging viert haar 50-jarige jubileum met Saled Nederland B.V. als hoofdsponsor.

De Eemslag is erg blij en trots met hoofdsponsor Saled. In samenwerking met JEL Products, een bedrijf gespecialiseerd in sportverlichting, heeft Saled de veldverlichting voor de tennis- en padelbanen geleverd. Eerder werden er al 360 duurzame LED lampen in de binnenhal door de LED leverancier geplaatst. Als ‘gewone’ verlichting, ook wel conventionele verlichting genoemd, vervangen wordt door LED zorgt dit minstens voor 50% besparing op de energierekening.

Saled heeft niet alleen verlichting voor sportclubs, maar ook passende LED lampen voor iedere branche. Doordat het bedrijf zo hard groeit zijn ze op zoek naar elektromonteurs die dit soort mooie projecten, zoals bij de tennisvereniging, willen realiseren.

Binnenkort padellen bij de tennisvereniging in Spakenburg

De Eemslag is zeer tevreden over de nieuwe verlichting op de banen. Vooral de padelbanen zijn een aanwinst voor het dorp. De tennisvereniging besloot twee tennisbanen te vervangen door vijf padelbanen. Vanaf september is het mogelijk om padel te spelen bij het racketcentrum.

De clubkampioenschappen starten dit jaar op maandag 28 augustus, de finale wordt op zaterdag 9 september gespeeld. Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]