Actueel

Duurzaam kinderdagverblijf Minoes in Alphen aan de Rijn bespaart 66%

duurzaam kinderdagverblijf

De oude verlichting van duurzaam kinderdagverblijf Minoes in Alphen aan de Rijn is vervangen door verschillende LED armaturen van Saled. De kinderopvang zal hierdoor 66% op de energierekening besparen.

Downlighters, Panel lights en Plafonnières werden in de zalen, slaapkamers, gangen, keuken en washokken geplaatst van Minoes. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Junis Kinderopvang, die 90 verschillende opvanglocaties heeft. Ze zijn al 50 jaar een gewaardeerde partner in de opvoeding. Locatie Minoes zit vlakbij het centrum van Alphen aan de Rijn en is een kinderdagverblijf met een baby- en dreumesgroep, peutergroep en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Duurzaam kinderdagverblijf

Locatie Minoes is nu een duurzaam kinderdagverblijf door de nieuwe LED verlichting. De LED armaturen van Saled zorgen voor een energiebesparing van 66%, dit staat gelijk aan een besparing van 2980 kWh. Ze besparen ook maandelijks 1687 kg CO² en 1267 gram minder zwavel uitstoot. De investering in de nieuwe verlichting is in 3,1 jaar terugverdiend.

duurzaam kinderdagverblijf
duurzaam kinderdagverblijf

Ook LED verlichting voor uw kinderopvang?

Word ook een duurzaam kinderdagverblijf en stap over op de LED oplossingen van Saled. Door de ervaring in deze sector kunnen we u het juiste advies geven voor uw bedrijf. Kom in contact met ons en vraag een gratis lichtadvies aan.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]