Actueel

ICT-bedrijf DEVENit Bunschoten profiteert al 6 jaar van 67% energiebesparing

energiebesparing

Het kantoorpand van ICT-bedrijf DEVENTit in Bunschoten is in juni 2017 volledig voorzien van LED verlichting. De nieuwe energiezuinige lichtbronnen zorgen voor een jaarlijkse energieverbruik van 11.162 kWh, een energiebesparing van maar liefst 67% ten opzichte van de oude conventionele verlichting. Het bedrijf profiteert nu al bijna zes jaar lang.

In het pand aan de Energieweg in Bunschoten zijn een groot aantal LED Panel Lights geplaatst in de kantoorruimtes. Daarnaast zijn LED Downlighters geplaatst in de hal en is de receptie voorzien van LED Inbouwspots en LED Tubes. Om het project compleet af te ronden is het gehele pand voorzien van LED noodverlichting. Dankzij de forse energiebesparing was de investering al binnen 2,5 jaar terugverdiend.

energiebesparing

Een energiezuinig kantoor

DEVENTit is een softwarehuis met een specialisatie in het ontwikkelen, verkopen en onderhouden van op het web gebaseerde multimediale informatiesystemen. Door de overstap naar LED verlichting heeft DEVENTit al jaren een energiezuinig kantoor. Hierdoor hebben zij al een aantal jaren kunnen besparen op energiekosten en hoeven ze zich geen zorgen te maken om de huidige verplichting voor kantoorpanden. Deze houdt in dat een kantoorpand jaarlijks maximaal 225 kWh per m2 mag verbruiken. Dit geldt al sinds 1 januari 2023. Door over te stappen op LED verlichting voldoet u al snel aan de verplichting van energielabel C. Over het algemeen zijn LED Tubes, Panelen, Plafonnières en Downlighters de beste oplossing voor kantoorgebouwen. Deze lampen zorgen naast 50% energiebesparing, ook voor 50% minder CO²-uitstoot.

energiebesparing

Minstens 50% energiebesparing voor uw kantoor

Wilt u ook uw kantoorgebouw verduurzamen en voldoen aan de verplichting van energielabel C? Begin bij een overstap op LED verlichting en profiteer van een mooie energiebesparing. Neem contact met ons op voor passend advies. We helpen u graag verder. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]