Actueel

Saled en VvE Energie slaan handen in één om VvE’s te verduurzamen

vve energie

Saled kondigt een samenwerking aan met VvE Energie, een energiecollectief voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Door deze nieuwe samenwerking kan Saled de leden van VvE Energie ondersteunen in het maken van duurzame stappen en LED verlichting aanbieden. Alle leden van VvE Energie profiteren namelijk van een aantrekkelijke collectieve inkoopkorting op alle LED oplossingen van Saled. 

VvE’s verduurzamen met LED verlichting

VvE Energie zorgt ervoor dat een VvE altijd verzekerd is van scherpe en eerlijke collectieve energietarieven, zonder dat de leden hier enig omkijken naar hebben. Ieder jaar opnieuw. Daarnaast ondersteunt het bedrijf VvE’s in het verduurzamen van appartementencomplexen. Wanneer de VvE minder kWh of m3 gas verbruikt, hoeft de VvE hier geen leveringskosten, energiebelasting en opslag duurzame energie over te betalen. LED verlichting is een mooi middel om het energieverbruik te verlagen en dus ook te besparen op de kosten. Een VvE realiseert al snel een besparing van 65%. 

Voordelen LED verlichting voor VvE’s

Naast de enorme besparing op de energiekosten, zijn er nog meer voordelen te noemen over LED verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld bij entrees en passages. Dit waarborgt ook de veiligheid van de bewoners. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Ook zal de VvE bijdragen aan een beter milieu, doordat LED verlichting de uitstoot van CO2 en zwavel reduceert. De investering is vaak al binnen 4 jaar terugverdiend. 

LED voor uw VvE?

Wilt u ook uw appartementencomplex verduurzamen? Als lid van VvE Energie krijgt u 20% korting op alle LED oplossingen van Saled. Neem contact op met één van onze accountmanagers. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]