Actueel

Verdonk trappen tevreden met de overstap op LED: ‘Blij met de service van Saled: binnen één dag was alles geregeld.’

verlichting industrie

Begin januari heeft Saled de hele werkomgeving van Verdonk Trappen omgebouwd naar LED verlichting. Het bedrijf, gevestigd in Soest, is gespecialiseerd in maatwerk trappen. Bewust en verantwoord ondernemen zijn twee speerpunten van het bedrijf. LED verlichting draagt aan die tweede pijler flink bij.

Verdonk Trappen heeft verschillende ruimtes laten ombouwen naar LED verlichting. Zowel binnen als buiten zijn de conventionele lampen vervangen. Het gaat om het kantoor, de werkplaats, toiletten, vergaderruimte en buiten rondom het gebouw. In totaal zijn er 128 lampen vervangen door LED. Er zijn verschillende typen verlichting toegepast: LED panel lights, LED downlighters, LED armaturen IP65, LED tubes T8 en LED armaturen Fortuné. Dit is allemaal op één dag gerealiseerd. Raymond Verdonk, eigenaar van Verdonk Trappen, is dan ook erg tevreden over de samenwerking: “We hebben weinig tot geen hinder ervaren, en zijn blij met de goede service die Saled heeft geleverd.”

verlichting industrie

LED verlichting binnen 1.8 jaar terugverdiend

Verdonk Trappen realiseert enorme besparingen door over te stappen op LED. De organisatie gaat hiermee 16.405 kWh bezuinigen op de energierekening. Daarnaast draagt de organisatie ook bij aan een beter milieu. Door LED verlichting neemt de uitstoot van zowel CO2 als zwavel af. Verdonk reduceert de uitstoot van CO2 met 9285 kilogram en zwavel met 6972 gram. Hiermee is de verlichting al binnen 1.8 jaar terugverdiend.

Profiteer van de voordelen van LED verlichting

Naast de enorme besparingen die Verdonk realiseert met LED verlichting, profiteert het bedrijf van nog meer voordelen. LED heeft namelijk een langere levensduur dan conventionele lampen. Hierdoor is de verlichting ook goedkoper in onderhoud. Daarnaast is de nieuwe verlichting ook beter voor de medewerkers. Conventionele lampen flikkeren. Dit is niet direct met het blote oog te zien, maar het heeft wel degelijk effect op het concentratievermogen van de medewerkers. Hierdoor raken mensen sneller vermoeid. LED is daarentegen stil en heeft dus een positief effect op het concentratievermogen. Ook op de werkplaats kan er nu gewerkt worden in helder, wit licht.

Wilt u ook de overstap maken naar LED verlichting?

Neem dan contact met ons op! Wij bespreken vrijblijvend met u de mogelijkheden. Start ook met besparen!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]