Actueel

Saled behaalt de NEN 4400-1 certificering

Vorige week bereikte goed nieuws het hoofdkantoor van Saled: Saled is vanaf heden NEN 4400-1 gecertificeerd. Na in februari al de ISO 9001 en de ISO 14001 certificeringen in de wacht gesleept te hebben, is de NEN 4400-1 de meest recente certificering die in 2020 behaald werd.

De NEN 4400-1 certificering wordt uitgegeven door SNA (Stichting Normering Arbeid). Deze certificering is specifiek bedoeld voor in Nederland gevestigde ondernemingen. Op de website van NEN wordt de NEN 4400-1 als volgt omschreven: “Deze norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen […] om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan”. Een onderneming die voldoet aan de eisen die beschreven staan in de NEN 4400-1 krijgt de certificering van de SNA. De SNA keurt periodiek of de bedrijven die het NEN 4400-1 keurmerk hebben deze ook mogen behouden.

Wat houdt de NEN 4400-1 -certificering precies in?

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie, met als doel het makkelijker en fraudebestendiger maken van het inlenen en uitbesteden van arbeid en (onder)aannemen van werk. In het bedrijfsleven is deze certificering ontzettend belangrijk. Het geeft namelijk aan dat je zaken zoals aangifte en afdracht van de te betalen loonheffingen en omzetbelasting op orde hebt. Daarnaast verlaag je het aansprakelijkheidsrisico voor opdrachtgevers ook aanzienlijk. Saled is daarom ook erg blij met deze certificering.

Zoals gezegd voldoet Saled ook aan de ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen. Momenteel wordt ook gewerkt aan het behalen van de VCA en de CO2 prestatieladder.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]