Actueel

Resort Marina Oolderhuuske: “We kunnen Saled bij iedereen aanbevelen”.

Recent heeft Resort Marina Oolderhuuske ervoor gekozen om volledig over te stappen op de duurzame LED verlichting van Saled. Op deze manier kan er namelijk flink bespaard worden op de energiekosten. Inmiddels zijn bijna alle lampen in de buitenlantaarns op het recreatiepark naar tevredenheid door Saled vervangen. 

Resort Marina Oolderhuuske is een groot en modern recreatiepark dat is gelegen tussen de Maas en de Maasplassen en wordt ook wel de Parel van de Maasplassen genoemd. Het park beschikt over een camping, een luxe jachthaven en men kan er terecht voor het huren of kopen van een vakantiewoning. 

Milieubewustzijn en kwaliteitsverbetering

Perry Houkes, eigenaar van Resort Marina Oolderhuuske, kijkt altijd naar de mogelijkheden om zijn recreatiepark nog verder te verbeteren en te moderniseren, om zo zijn gasten een nog prettigere ervaring te kunnen bieden. Daarnaast leefde er sterk de behoefte om binnen de mogelijkheden van het recreatiepark een steentje bij te dragen aan een beter milieu. De overstap naar LED verlichting leek in alle opzichten goed aan te sluiten op deze wensen en daarom is Perry Houkes zich gaan verdiepen in deze duurzame verlichting. Tijdens één van de beurzen waar Saled jaarlijks op aanwezig is, is uiteindelijk het contact tussen Resort Marina Oolderhuuske en Saled ontstaan. 

Door het gebruik van LED verlichting zijn er minder vervangingswerkzaamheden, met als gevolg minder overlast voor de gasten. Verder garandeert het recreatiepark haar gasten een goed en constant verlicht park. Ook waarborgt het op deze manier de kwaliteit waar het park voor staat en in de toekomst voor wil blijven staan.

LED zorgt voor een terugverdientijd van 1,9 jaar

Naast het feit dat de LED verlichting voordelen oplevert voor de gasten van Resort Marina Oolderhuuske, levert het gebruik van LED verlichting ook een substantiële financiële en milieutechnische besparing op ten opzichte van de conventionele verlichting die het park voorheen gebruikte. 

  • Een jaarlijkse energiebesparing van 11.850 kWh.
  • Een CO2-reductie van 7.700 kilogram per jaar.
  • Een terugverdientijd van 1,9 jaar. 

Resort Marina Oolderhuuske erg tevreden met de nieuwe verlichting

Deze zomer vieren veel Nederlanders vakantie in eigen land. Ook bij Resort Marina Oolderhuuske is het erg druk. De nieuwe verlichting van Saled draagt bij aan een moderne en frisse uitstraling van het park. Perry Houkes: “We zijn als recreatiepark erg tevreden met de producten en de dienstverlening van Saled. De hoge kwaliteit van het licht en de uitstekende service van Saled hebben ons positief verrast en we kunnen Saled daarom dan ook bij iedereen aanbevelen”. 

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]