Actueel

Maatregelen in verband met het coronavirus

led verlichting

Bij Saled Nederland B.V. heeft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten de hoogste prioriteit. Als gevolg van de wereldwijde verspreiding van het coronavirus zijn wij daarom genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. We houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Voor ons als bedrijf, en voor u als klant, betekent dit het volgende:

  • Ons hoofdkantoor in Bunschoten blijft geopend. De voorkeur gaat echte uit naar contact via de mail of telefoon;
  • Heeft u een afspraak bij ons op kantoor? Uiteraard bent u welkom, mits u vrij bent van klachten die geassocieerd worden met het coronavirus;
  • Bij een bezoek aan ons hoofdkantoor begroeten wij u door gepaste afstand te houden en geen handen te schudden. Wij houden hier de richtlijn van minstens anderhalve meter afstand aan;
  • Op ons hoofdkantoor worden strikte hygiënische maatregelen getroffen en onze medewerkers wassen regelmatig én goed hun handen. Wij verzoeken u hetzelfde te doen als u een bezoek aan ons brengt;
  • Bij een bezoek van één van onze monteurs bij u op locatie vragen wij u de desbetreffende machines en materialen zoveel mogelijk buiten uw werkgebied te plaatsen. Ook verzoeken wij u zich te houden aan de door het RIVM gestelde maatregelen. Onze monteurs zullen u alleen kunnen bezoeken wanneer de omgeving zich houdt aan deze maatregelen. Ook hier geldt dus dat wij geen handen schudden en we minstens anderhalve meter afstand houden.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat we op een verantwoorde manier met elkaar kunnen blijven werken. Het is dus van belang dat wij ons gezamenlijk strikt aan hierboven genoemde punten houden. Wij hopen dat we daarmee het coronavirus zo snel mogelijk achter ons kunnen laten.

Bij vragen kunt u, zoals altijd, contact met ons opnemen. Ons team staat altijd voor u klaar.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]