Actueel

Gemeente Landerd kiest INDO LED plaatoplossingen van Saled

LED plaatoplossing Saled

De Noord-Brabantse Gemeente Landerd blijft verduurzamen. Elk jaar probeert de gemeente aanpassingen door te voeren om duurzaamheid te waarborgen en daarnaast te kunnen besparen. In samenwerking met firma Hanenberg mocht Saled daarom recent INDO LED verlichting leveren aan de gemeente.

Eerder in 2019 leverde Saled ook al LED verlichting aan de gemeente. Toen ging het om bijna zevenhonderd Retrofit LED-lampen. Op de vakbeurs ‘Openbare Ruimte’ begin oktober heeft Saled de nieuwe INDO LED verlichting gedemonstreerd aan de gemeente. Deze werd positief ontvangen en de twee partijen gingen al vrij snel daarna een nieuwe samenwerking aan. Dit keer werd gekozen voor de nieuwe INDO Led Geartray Arc 4000lm en de INDO Led Geartray Arc 6000lm. Deze plaatoplossingen, waarvan zeventig stuks zijn geïnstalleerd, leveren de gemeente een energiebesparing van 50% op.

Gemeente Landerd bespaart nog meer dankzij het dimregime

In december is de nieuwe verlichting geplaatst in verschillende gedeeltes van Gemeente Landerd. Deze verlichting heeft een dimregime, wat inhoudt dat de verlichting om 22:00 uur gedimd wordt naar 70%, om 00:00 uur naar 50% en om 06:00 uur weer automatisch teruggaat naar 100%. Dit zorgt voor extra besparing.

Gemeente Landerd plaatst Saled led verlichting.

De voordelen van de nieuwe technologie ‘Direct Drive’

INDO verlichting maakt gebruik van de ‘Direct Drive’ technologie. Dit betekent dat de verlichting geen driver meer nodig heeft. De driver wordt altijd erg warm: ongeveer 30° – 40° warmer dan de buitentemperatuur. Hierdoor slijt dit onderdeel sneller. Doordat de INDO verlichting geen driver bevat, heeft het een veel langere levensduur. Dit kan oplopen tot wel 250.000 branduren. Omdat de slijtagecomponenten zijn verwijderd is de verlichting ook vrijwel geheel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de INDO LED oplossingen snel en eenvoudig te plaatsen. 

Benieuwd wat INDO LED verlichting voor u kan betekenen?

Neem contact op met Saled. Daarnaast verzorgt Saled elke vrijdag om 14:00 uur een vrijblijvende demo onder het genot van een hapje en een drankje. Hiervoor kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. Tevens kunt u zich aanmelden via de e-mail of bel ons op 033 299 07 35. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]