Actueel

Blokker Duiven T Buske voortaan duurzaam verlicht: “De verlichting van Saled is zuinig en daardoor besparen we meer”

Blokker 't Buske in Duiven stapt over op led verlichting van Saled

Afgelopen zomer koos Blokker T Buske in Duiven ervoor de overstap naar LED verlichting van Saled te maken. De franchise-onderneming wilde namelijk gaan besparen op het energieverbruik om zo de kosten te reduceren. Om dit te realiseren werd Saled ingeschakeld. 

De conventionele verlichting in de winkel is volledig vervangen door LED. Hierbij hebben de oude 2×36 watt armaturen plaatsgemaakt voor onze LED Panelen. Daarnaast zijn er in de armaturen die nog in goede staat waren LED Tubes geplaatst. Laatstgenoemde techniek zorgt ervoor dat armaturen niet onnodig verwijderd worden, wat kapitaalvernietiging tegengaat.

Terugverdientijd van 2,9 jaar

De zaak van franchiseondernemer Arthur Mattijssen is een combinatiewinkel van Blokker en Top1Toys. De laatste jaren is deze formule steeds populairder aan het worden. Huurkosten kunnen op deze manier namelijk gedeeld worden tussen twee ketens en de combinatie van meerdere ondernemingen in één pand trekt een groter publiek aan. Met de aanschaf van LED zorgen zij bovendien voor nog meer besparingen: jaarlijks wordt er 16.890 kWh minder energie verbruikt. Daarnaast is de CO2 reductie maar liefst 9.560 kilogram! Door de hoge besparingen bedraagt de terugverdientijd van de investering nog geen drie jaar.

Blokker 'T Buske in Duiven heeft nieuwe led verlichting van Saled

Tevreden over de nieuwe verlichting

Mattijssen spreekt positief over de samenwerking en de verlichting: “Wij kozen voor LED omdat het zuinig is er je daardoor meer kunt besparen. We zijn tevreden over de installatie en de verlichting zelf: de producten en wanden in onze winkel worden mooi verlicht”.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]