Actueel

VvE Otra Banda in Driebergen bespaart op energiekosten dankzij LED verlichting van Saled

In augustus heeft Saled LED lichtbronnen geïnstalleerd bij VvE Otra Banda in Driebergen. Alsmaar meer VvE’s merken dat de energie-uitgaven een grote kostenpost vormen. Door de ervaring van Saled met meerdere Vereniging van Eigenaars waren de LED lampen bij de VvE in Driebergen binnen een week geïnstalleerd.

De gemeenschappelijke ruimtes van het in Driebergen gelegen gebouw zijn voorzien van nieuwe LED lampen. De trapopgangen worden verlicht door de nieuwe portiekarmaturen en de armaturen buiten door nieuwe LED PS-C verlichting. Daarnaast is de vluchtwegverlichting in de galerijen en parkeergarages vervangen. Met deze aanpassingen bespaart de VvE 7.436 kWh per jaar. De daling in het stroomverbruik zal zorgen voor een CO2-reductie van 429 kilogram per jaar en reductie in zwaveluitstoot van 3160 gram per jaar. Binnen vier jaar is de investering terugverdiend.

Tevreden VvE verlicht met LED

VvE Otra Banda is in contact gekomen met Saled na een interview in het magazine ‘Appartement en Eigenaar’, waarin vier Vereniging van Eigenaars vol lof over de LED leverancier spraken. Het bestuur van de VvE is zeer tevreden met het resultaat en de toekomstige besparing. Saled bedankte VvE Otra Banda voor de opdracht met een smaakvolle traktatie.

Ook geïnteresseerd in onze besparingen voor uw VvE?

Wilt u ook besparen in verlichting voor uw VvE? Saled voorziet u graag van meer informatie via een vrijblijvend eerste gesprek inclusief persoonlijke besparingsberekening. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]