Actueel

Meer dan 190 Saled LED lampen in tunnels Hilversum

De gemeente Hilversum heeft onlangs besloten om de conventionele verlichting in twee tunnels te laten vervangen door LED verlichting van Saled. De installatie is uitgevoerd door Dynniq. De LED lichtbronnen zullen gaan zorgen voor een forse daling van de energiekosten. Naar verwachting zal de gemeente Hilversum in de toekomst een derde tunnel laten voorzien van duurzame LED verlichting.

In de tunnels zijn, ter vervanging van TL-buizen van 36W, 40 LED tubes van 20W geplaatst. Daarnaast zijn er 156 TL-buizen van 58W vervangen door energiezuinige LED Tubes van 30W. Het energieverbruik van de LED verlichting ligt zodoende vele malen lager. Het licht in beide tunnels brandt 24/7, de gemeente kan hierdoor optimaal profiteren van de daling in het energieverbruik en zal fors gaan besparen op energiekosten.

Installatieproces

De installatie van de Saled LED lampen is uitgevoerd door Dynniq. In het verleden werkten Saled en Dynniq al een aantal keer succesvol samen. Ook dit keer is de samenwerking soepel verlopen. Beide partijen hopen dit in de toekomst vaker te kunnen herhalen.

Derde tunnel

De gemeente Hilversum geeft aan zeer tevreden zijn met de behaalde resultaten. Ondanks de besparingen is de lichtopbrengst hetzelfde gebleven. Vanwege de hoge energiebesparing overweegt de gemeente om een derde tunnel te laten voorzien van Saled LED verlichting.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]