Actueel

Saled levert ruim 2300 LED armaturen aan de Gemeente Barneveld

retrofit methode

Afgelopen maart heeft Saled opnieuw ruim 2300 LED armaturen mogen leveren aan de Gemeente Barneveld. In het verleden heeft de gemeente laten zien een groot voorstander te zijn van verduurzaming. Installateur Ziut hoopt de werkzaamheden voor het eind van de zomer af te ronden.

Tijdens het montageproces is voornamelijk gebruik gemaakt van PS-L en PS-T armaturen. Deze zogenaamde Retrofit lichtbronnen worden gebruikt ter vervanging van conventionele verlichting, zoals PL-L, PL-T en SOX lampen. Bij de retrofit-methode kan een LED armatuur – middels een kleine aanpassing – eenvoudig worden aangebracht in een conventioneel armatuur.

Door het installeren van LED verlichting treedt een energiebesparing op van minstens 50%. Deze daling wordt veroorzaakt door het lagere energieverbruik van LED armaturen. De vermindering van het energieverbruik heeft verder tot gevolg dat de uitstoot van afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel, wordt gereduceerd.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]