Actueel

Gemeente Rozendaal kiest voor LED verlichting van Saled

De gemeente Rozendaal heeft het gehele gemeentehuis laten voorzien van energiezuinige LED verlichting. Dit is één van de ambities uit de Duurzaamheidsnota Rozendaal 2018-2022. Het installatie- en leveringstraject is uitgevoerd door Saled. De gemeente hecht zeer veel waarde aan duurzaamheid en is daarom zeer tevreden met de genomen stap.

De conventionele verlichting in het gemeentehuis is de afgelopen jaren langzaam achteruit gegaan. In de Arbeidsomstandighedenwet is vastgelegd aan welke voorwaarden verlichting op een werkplek moet voldoen. Om in de toekomst te blijven voldoen aan de regels in de Arbowetgeving is het noodzakelijk om de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting.

Gegund aan Saled

De gemeente Rozendaal zocht een deskundige leverancier en installateur van LED verlichting. Na verschillende prettige gesprekken heeft de gemeente besloten om de opdracht te gunnen aan Saled.

Waarom duurzaam?

De gemeente Rozendaal is van mening dat leefbaarheid binnen de gemeenschap alleen kan worden gewaarborgd als de juiste balans gevonden kan worden gevonden tussen sociale, economische en milieuaspecten. Om deze balans te garanderen op het gebied van milieuzaken, heeft Rozendaal de Duurzaamheidsnota Rozendaal 2018-2022 opgesteld. Hierin staan verschillende ambities, die moeten zorgen dat de gemeenschap duurzamer wordt. Er staan ook een aantal maatregelen in die de gemeente graag zelf wilt treffen. Het gemeentehuis voorzien van LED verlichting was één van deze maatregelen. Volgens de gemeente Rozendaal is het van belang om anderen te stimuleren tot verduurzaming, door zelf het goede voorbeeld te geven.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]