Actueel

VvE’s aan het woord: “Scherpe prijzen, snelle installatie en duidelijke offertes”

Steeds meer VvE’s hebben ermee te maken: hoge energiekosten. Zonde, want dit kan worden voorkomen. Eén van de meest effectieve manieren om te besparen op energiekosten, is het vervangen van verlichting. Steeds vaker laten VvE’s daarom conventionele verlichting – zoals tl-buizen – vervangen door LED verlichting van Saled. We vertellen waarom én vragen drie VvE-bestuurders naar hun ervaring met Saled.

In een gebouw zijn vele verschillende soorten verlichting te vinden. U zou denken dat het vervangen van al deze verlichting erg duur en tijdrovend zou zijn, maar dat blijkt in de praktijk niet zo te zijn.

Enorme kostenbesparing
Het is bij Saled mogelijk om nieuwe armaturen te laten plaatsen. Vaak zijn bestaande armaturen echter nog in een prima staat. Waarom zou u deze dan vervangen? ‘Zonde’, aldus Stef de Graaf (sales-director Saled). Saled is gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van een conventionele lichtbron door een LED lamp in bestaande armaturen. Oftewel, het oude armatuur blijft en alleen de lichtbron wordt vervangen. Alleen dit zorgt al voor een enorme kostenbesparing.

De besparingen op energiekosten zijn zo hoog, dat de investering vaak al binnen twee tot drie jaar is terugverdiend. “Daarna gaat u eigenlijk alleen maar meer besparen”, zegt De Graaf. Bovendien is het aantal branduren van LED lampen veel hoger dan bij conventionele lampen. Op de lange termijn zal er dus ook worden bespaard op onderhoudskosten. Onlosmakelijk verbonden met het besparen op energiekosten is het reduceren van de CO2-uitstoot van uw gebouw. Een keuze voor LED verlichting is daarom ook een bewuste duurzame keuze.

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Toon Wouters (VvE Pardoen), Arjan Alferink (VvE Stag), Joost van Schip (VvE Kluiver Utrecht) en Reinier van Leeuwen (VvE Groen van Prinsterenlaan Barneveld) zijn zeer recent overgestapt op Saled LED verlichting. Wij spraken met hen over hun keuze voor LED verlichting.

“Al twee dagen nadat wij de aanvraag deden, kwam er een medewerker langs om de situatie te beoordelen. Binnen een paar dagen lag er al een mooie offerte op onze deurmat. Alles verliep snel en professioneel en we zijn erg blij met de vijf jaar garantie op onderdelen en service”, aldus Toon Wouters. Arjan Alferink sluit zich daarbij aan: “Vooral over het advies ben ik erg te spreken: met bewegingssensoren en de 30% dimfunctie bij afwezigheid, besparen we nog meer. Daar waren we zelf niet opgekomen”.

“€1500 besparing per jaar”
Joost van Schip was vooral verbaasd over de snelheid waarmee de conventionele verlichting werd vervangen: “Binnen een dag was alle verlichting vervangen. Erg fijn!” Reinier van Leeuwen liet weten: “Oude verlichting laten vervangen door LED verlichting is een eenvoudige manier om kosten te besparen voor je VvE. Wij verwachten jaarlijks €1000 op onze energierekening te besparen en €500 extra op de onderhoudskosten. Omdat de investering beperkt was, verwachten wij die binnen twee jaar alweer terugverdiend te hebben”.

LED verlichting voor VvE’s

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over VvE verlichting»

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]