Actueel

Hubun Bodemvoeding kiest nogmaals voor Saled LED verlichting

Saled heeft opnieuw mogen leveren aan Hubun Bodemvoeding BV. Medio 2016 heeft Saled al alle conventionele lampen in de bestaande bedrijfspanden vervangen door duurzame LED verlichting. Inmiddels is het bedrijf uit Bunschoten uitgebreid met een nieuwe bedrijfshal, en ook deze keer kwam men uit bij Saled.

De nieuwe bedrijfshal zal worden gebruikt als op- en overslagplaats. Het is daarom belangrijk om duidelijk zicht te hebben in de bedrijfshal. Er is daarom gekozen voor 29 High Bays van 150 Watt. Deze LED High Bays zijn speciaal ontworpen voor hogere ruimtes en zorgen voor een goede gelijkmatigheid van het licht.

Deskundig advies

Het besluit van Hubun Bodemvoeding BV om over te stappen naar LED verlichting kwam mede tot stand dankzij hulp van adviesbureau Mantek BV. Tony van Echten zorgde namens Mantek BV voor deskundig advies, waardoor uiteindelijk de juiste keuzes gemaakt konden worden.

Hubun Bodemvoeding BV

Hubun Bodemvoeding BV is een internationaal bedrijf, dat is gespecialiseerd in de productie van organische meststoffen. Deze producten worden geleverd aan hoveniers en professionele groente- en fruittelers in meer dan 40 landen. Hubun Bodemvoeding BV bestaat al meer dan 85 jaar.

LED Magazijnverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over magazijnverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]