Actueel

Bezoek Saled op Dag van de Openbare Ruimte 2017

Op 27 en 28 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte. Ook Saled is hierbij vertegenwoordigd. Dit jaar zijn wij te vinden in hal 3, op standnummer 3.1.49. Wij zien u graag tegemoet!

De beurs biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen, te netwerken met collega’s en contacten te leggen met exposanten op het gebied van openbare ruimte. In 2016 werd de Dag van de Openbare Ruimte bezocht door een recordaantal van 5.800 openbare ruimte professionals.

 

 

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]