Actueel

Saled levert opnieuw ruim 2.000 lichtbronnen aan Ziut voor de Gemeente Oldambt

Eind augustus heeft Saled opnieuw ruim 2.000 LED lichtbronnen geleverd aan de Gemeente Oldambt. De installatie van de lampen wordt uitgevoerd door partner Ziut, dat eerder dit jaar al zo’n 2.600 Saled PS-L lampen heeft geplaatst in de Gemeente Oldambt. De installatie is naar verwachting medio oktober afgerond, waardoor het totaal aantal Saled lichtbronnen in Oldambt op ruim 4.600 uitkomt.

Op woensdag 21 december 2016 werd door wethouder Van den Aker en Hans ten Broeke, vestigingsdirecteur van Ziut, een zesjarig contract getekend voor het beheer en het onderhoud van de openbare verlichting. Het project startte in 2017 met de complete vervanging van meer dan zeshonderd oude lantaarnpalen. Vervolgens is door installateur Ziut Wijster in 2.610 lantaarnpalen de conventionele lichtbron één-op-één vervangen door een Saled LED lichtbron. Na de succesvolle installatie gaat Ziut Wijster vanaf september aan de slag om nog eens 2.010 lampen te vervangen.

PS-L lampen
In diverse straten in heel de gemeente worden Saled PS-L lampen geplaatst. Gezamenlijk realiseren de nieuwe LED lichtbronnen een energiebesparing van maar liefst 339.454 kWh. Daarnaast reduceert de gemeente de CO2 uitstoot met 192.131 kilogram. Omdat LED verlichting nagenoeg onderhoudsvrij is en veel langer mee gaat dan de oude lampen, bezuinigt de gemeente ook op onderhoudskosten en zullen er minder storingen voorkomen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]