Actueel

SV Urk start het nieuwe seizoen met Saled LED scorebord

LED scoreborden - Saled

Dinsdag 29 augustus heeft Saled een nieuw LED Scorebord geplaatst bij SV Urk. Met een afmeting van maar liefst 5 x 3 meter is dit het grootste scorebord dat Saled tot nu toe geplaatst heeft bij een amateurvoetbalvereniging. Tijdens de eerste competitiewedstrijd op 2 september zal het scherm direct in gebruik worden genomen.

Op initiatief van de Business Club Urk is dit jaar het traject in gang gezet om het sportpark van de plaatselijke voetbalclub een betere uitstraling te geven. Daartoe werd eerder deze zomer al de complete zittribune voorzien van zeshonderd nieuwe stoeltjes en een nieuw geluidssysteem. Vlak voor aanvang van het seizoen 2017/2018 is nu ook een splinternieuw Saled LED Scorebord geplaatst.

Haarscherpe beelden
Het imposante LED Scorebord op sportpark De Vormt heeft een afmeting van 5 bij 3 meter en een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertoont het scherm haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. Het scorebord is hierdoor overal rondom het hoofdveld uitstekend zichtbaar en leesbaar.

Vele mogelijkheden
Het nieuwe LED scherm biedt SV Urk legio aan mogelijkheden. Op het scherm kunnen onder andere opstellingen, doelpunten, kaarten en wissels op een interactieve manier worden getoond. Daarnaast biedt het scorebord ook een mooi advertentieplatform. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd kunnen sponsoren van SV Urk hun advertenties of zelfs complete promotievideo’s vertonen aan het publiek. Dankzij deze grote advertentiemogelijkheden zal de investering dan ook bijzonder snel terugverdiend zijn.

Eerste thuiswedstrijd
De installatie van het scorebord is eind augustus voltooid door een team van vrijwilligers in samenwerking met leverancier Saled. Op zaterdag 2 september bij de seizoen ouverture tegen NSC Nijkerk zal het scorebord direct in gebruik genomen worden.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]