Actueel

Hyundai Wittenberg: “Zeer te spreken over nieuwe verlichting!”

Begin augustus is de vestiging van Hyundai Wittenberg in Amersfoort volledig omgezet naar LED. Dankzij de overstap dringt Hyundai Wittenberg het energieverbruik terug met 39.730 kWh per jaar. Vestigingsmanager Steven Koelewijn: “Ik kan iedereen Saled aanbevelen”.

Hyundai Wittenberg, dat onderdeel is van PGA Nederland, wilde graag haar pand in Amersfoort energiezuinig en duurzaam maken en kwam daarvoor uit bij Saled om de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting. Vestigingsmanager Steven Koelewijn: “Er zijn veel aanbieders op de markt, die op één of andere manier LED verlichting aanbieden. We hebben verschillende offertes bestudeerd en die van Saled kwam er steeds als beste uit. Voor ons bedrijf waren ook de randvoorwaarden heel belangrijk. Saled beloofde ons dat we tijdens de montage weinig tot geen hinder zouden ondervinden van de werkzaamheden. Ook de vijf jaar garantie was voor ons doorslaggevend. Dat er bij een defecte lamp binnen 48 uur kosteloos een nieuwe gemonteerd wordt is natuurlijk top.”

Duurzame LED verlichting
Monteurs van Saled hebben in totaal 261 LED lampen geïnstalleerd in het pand aan de Xenonweg 15 in Amersfoort. In de autoshowroom en werkplaats werden voornamelijk LED Panel Lights, LED Tubes en zogenaamde LED ‘Ufo’ High Bays geplaatst. Hyundai Wittenberg gaat hierdoor jaarlijks 39.730 kWh besparen op de energierekening. Naast een besparing op energiekosten wordt er ook bespaard op vervangingskosten, waardoor de investering in LED verlichting al binnen 2,4 jaar is terugverdiend. Een mooie bijkomstigheid voor Hyundai Wittenberg is het sparen van het milieu door 22.487 kilogram minder CO2-uitstoot per jaar.

Zeer tevreden klant
Bij Hyundai Wittenberg is men zeer te spreken over de nieuwe verlichting, zo laat Koelewijn weten aan Saled: “De verlichting ziet er geweldig uit. We hebben nu veel meer licht, en vooral de LED panelen zijn echt heel mooi”. Ook over de randvoorwaarden is men in Amersfoort zeer tevreden. “Tijdens de montage konden al onze werkzaamheden gewoon doorgaan en hebben we geen enkele hinder ondervonden. Alle oude verlichting is netjes afgevoerd en opgeruimd. Al met al kan ik iedereen Saled aanbevelen,” aldus vestigingsmanager Koelewijn.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]