Actueel

Saled plaatst nieuw LED Scorebord bij FC Zutphen

LED scoreborden - Saled

Dinsdag 27 juli heeft Saled een gloednieuw LED Scorebord geplaatst bij voetbalclub FC Zutphen. De plaatselijke voetbalclub start het seizoen 2017/2018 hierdoor met een fraai nieuw advertentieplatform. Met een afmeting van 3,20 bij 1,92 meter en een P10 resolutie geeft het scherm haarscherpe beelden. 

FC Zutphen, uitkomend in de 1e klasse D, sluit zich met het nieuwe scorebord aan bij een mooi rijtje clubs. Onder andere FC Dordrecht, Almere City, GVVV, Quick Boys, IJsselmeervogels en SC Genemuiden kozen eerder al voor een Saled LED Scorebord.

Haarscherpe beelden
Het nieuwe Saled scorebord heeft een formaat van 3,20 bij 1,92 meter en kent een P10 resolutie. Het scherm geeft hierdoor haarscherpe beelden en is rondom het hoofdveld van sportpark ’t Meijerink goed leesbaar. Dit biedt sponsoren van FC Zutphen een fraai advertentieplatform. Naast het op creatieve wijze tonen van opstellingen, wissels, kaarten en doelpunten kunnen zelfs complete promotievideo’s worden getoond. Door de nieuwe advertentiemogelijkheden zal de investering naar verwachting dan ook bijzonder snel terugverdiend zijn.

Primeur tijdens internationaal jeugdvoetbaltoernooi
Dankzij de inzet van vrijwilligers kon de installatie binnen één dag worden afgerond door een team van Saled. FC Zutphen zal het scorebord officieel in gebruik nemen tijdens de openingsdag van het U13 internationaal jeugdvoetbaltoernooi, waar onder andere Chelsea FC, West Ham United, RSC Anderlecht, Bayer Leverkusen, Feyenoord en PSV aan meedoen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]