Actueel

Saled levert 1650 SOX vervangers aan Utrechtse Heuvelrug

Afgelopen december heeft Dynniq in Maarn en Doorn (Gemeente Utrechtse Heuvelrug) 900 conventionele SOX lampen geremplaceerd door de LED PS-T van Saled. Het verbeterde lichtbeeld leidde tot veel positieve reacties van bewoners, waardoor de gemeente er vervolgens voor heeft gekozen om nog eens 750 LED PS-T’s te bestellen. Deze worden in januari geplaatst in Leersum en Driebergen-Rijsenburg.

Dynniq installeert in totaal 1650 18 watt LED PS-T lampen in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug ter vervanging van de conventionele 18 watt SOX lampen. Omdat het gebruik van een VSA niet meer nodig is bij het gebruik van de Saled LED PS-T bespaart elke nieuwe lichtbron 8 watt – ruim 30% – aan energie.

De lichtopbrengst blijft bij de vervanging gelijk, maar de kleurherkenning verbetert: de 3000K lampen van Saled zijn helderder en witter dan de conventionele 18 watt SOX lampen met een kleurtemperatuur van ongeveer 2200K. Dit leidde na de remplace in Maarn en Doorn tot zeer positieve reacties van zowel bewoners als de gemeente.

Saled is blij met de positieve respons en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug als tevreden klant!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]