Actueel

Saled nieuwe licentiehouder Philips Lighting EnabLED programma

Saled is vanaf december 2016 lid van het Philips Lighting EnabLED programma. Het programma is door Philips Lighting opgezet om bedrijven toegang te geven tot de gepatenteerde technologieën van Philips Lighting. Als nieuwe licentiehouder kan Saled nu deze LED technologieën van Philips Lighting toepassen in haar eigen producten.

Het EnabLED licentieprogramma van Philips stamt uit 2008 en omvat ruim 200 uitvindingen, welke resulteerden in ruim 1300 patenten. Afgelopen oktober 2016 maakte Philips bekend dat het inmiddels zijn 700ste licentiehouder had verwelkomd. Met het programma stimuleert Philips Lighting naar eigen zeggen innovatie en groei in de LED markt.

Door middel van een speciaal logo kunnen licentiehouders aantonen dat zij lid zijn van het Philips Lighting EnabLED programma. U vindt ons officiële EnabLED logo in de footer van onze website.

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]