Actueel

Saled kijkt terug op succesvol Symposium Duurzaam OVL

De Salentein Lounge, de businessruimte van voetbalclub IJsselmeervogels, was afgelopen dinsdag heel even het epicentrum van de Openbare Verlichting-branche. Talloze specialisten en OVL-beheerders verzamelden zich in Bunschoten voor de eerste editie van het Symposium Duurzaam OVL. Saled was als initiator en medeorganisator betrokken bij deze dag en kijkt terug op een succesvolle eerste editie.

Aanleiding voor het organiseren van het Symposium is de stand van zaken binnen de Openbare Verlichting. Verduurzaming is al een aantal jaar een hot item, maar veel gemeenten lopen nog niet op schema als het gaat om het behalen van het SER Energieakkoord. Saled verzamelde daarom diverse deskundigen uit de branche, vond een aantal gemeenten bereid om hun ervaringen te delen en arrangeerde de mogelijkheid om kennis uit te wisselen.

Behoefte aan kennisdeling
Dat de behoefte aan kennisdeling er bij gemeenten is, bleek afgelopen dinsdag. Een groot deel van de Nederlandse Openbare Verlichting-branche gaf namelijk acte de présence. De presentaties wisten de aanwezigen op de tribune te boeien en tijdens de pauzes werd er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Na het ochtendprogramma boordevol informatie, kennis en inspiratie werd er nog een bottertocht georganiseerd waar men onder het genot van een heerlijke lunch verder door kon praten over alle nieuwe informatie.

Saled kijkt terug op een succesvolle eerste editie en hoopt dat deze dag bijdraagt aan een verdere verduurzaming van de Openbare Verlichting in Nederland.

Presentaties
Wilt u naar aanleiding van deze dag gecontacteerd worden door Rei-Lux, Spectrum Advies & Design of Saled? Of wenst u de presentaties nog eens op uw gemak terug te kijken? Neem dan contact op met Jeroen van Beek, via 06 575 685 18 of organisatie@symposiumduurzaamovl.nl.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]