Actueel

Saled verduurzaamt veldverlichting tennisvereniging At Risk

In samenwerking met installatiebedrijf Breedveld & Schröder heeft Saled de banen van Tennisvereniging At Risk de afgelopen dagen voorzien van duurzame LED Verlichting. De Utrechtse vereniging is hiermee de eerste sportclub die kiest voor de nieuwste innovatie van Saled: LED Fieldlights. Deze nieuwe lichtbronnen zijn uiterst duurzaam, hebben een uitstekende lichtopbrengst en zijn daarom uitermate geschikt voor sportvelden.

Verlichting vormt voor veel sportverenigingen een grote kostenpost. In de afgelopen jaren heeft Saled daarom vele verenigingen mogen helpen met het verduurzamen van verlichting in sporthallen. Er volgden steeds vaker verzoeken of er ook een oplossing kon worden geleverd voor veldverlichting. Die oplossingen waren er wel, maar voldeden vooralsnog helaas niet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die Saled hanteert. De afgelopen maanden is er daarom veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een nieuwe oplossing: LED Fieldlights.

Uitstekende lichtopbrengst
At Risk is de eerste vereniging die heeft gekozen voor de duurzame oplossing van Saled. Deze week hebben Saled en Breedveld & Schröder de verlichting bij de tien tennisbanen geïnstalleerd. Ondanks het lage energievebruik (800 watt) hebben de Fieldlights een uitstekende lichtopbrengst: 315 lux op de baan, terwijl dat voorheen 210 lux was. En dat is merkbaar op de velden van de Tennisclub: op de avond na installatie waren de reacties van leden bijzonder enthousiast.

verlichting-tennisbaan

Duurzaam en financieel interessant
Ten opzichte van de oude oplossing (HRI-TS 2000 Watt DI in combinatie met VSA) verbruiken de LED Fieldlights 66% minder energie: voor At Risk een forse besparing. De oplossing van Saled is daarom financieel zeer interessant, de totale investering is naar verwachting al binnen vijf jaar compleet terugverdiend. Als dank voor het vertrouwen en de keuze voor duurzaamheid heeft Saled direct besloten een vijfjarig sponsorcontract af te sluiten en daarmee de basis te leggen voor een jarenlange relatie.

tennisbaan-led-verlichting

Kijkavond voor andere verenigingen
Omdat er de afgelopen tijd veel animo is getoond voor de nieuwe LED Fieldlights van Saled wordt er binnenkort een open avond georganiseerd voor andere verenigingen. Tijdens deze avond kunt u de nieuwe Fieldlights zelf ervaren. Er is nog plaats voor een klein aantal verenigingen. Neem contact op met info@saled.nl als u hierbij aanwezig wilt zijn.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]