Actueel

Leger Des Heils Eindhoven volledig duurzaam na vervanging vluchtwegarmaturen

In 2013 verving Saled bij het Leger des Heils in Eindhoven alle TL verlichting voor LED. Nu – zo’n drie jaar later – is de complete investering terugverdiend. Voor het Leger des Heils reden om de laatste onzuinige lampen in het pand, alle noodverlichting, nu ook om te zetten en daarmee volledig duurzaam verlicht te zijn.

Donderdag 8 september heeft een installatieteam van Saled de 38 vluchtwegarmaturen met daarin een TL-buis vervangen door nieuwe LED vluchtwegarmaturen. De besparing die hiermee wordt gerealiseerd is enorm: de LED-variant verbruikt slechts 3 watt, waar dat bij de conventionele noodverlichting nog 22 watt verbruik was. Daarmee is de vestiging aan de Doctor Cuyperslaan volledig voorzien van energiezuinige verlichting, aangezien in 2013 al alle TL verlichting is verduurzaamd. De investering van destijds is overigens volledig terugverdiend en verkeert in uitstekende conditie.

Duurzame samenwerking
Saled is al jaren lang een vaste partner van het Leger des Heils. De hulporganisatie heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en kiest bij de vervanging van verlichting telkens voor de kwaliteit en service van Saled. De Eindhovense vestiging is slechts één van de vele locaties waar Saled lampen de ruimtes verlichten. De locaties in Nijmegen en Rozendaal zijn binnenkort aan de beurt.

Saled is er trots op om het Leger des Heils te voorzien van duurzame en energiezuinige verlichting!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]