Actueel

Saled’s duurzame oplossing voor ANWB bewegwijzering in trek

LED ANWB verlichting

Begin juni introduceerde Saled een duurzame en energiezuinige oplossing voor de bekende ANWB bewegwijzeringsborden. De primeur voor de eerste gemeente die de oplossing toepast is voor Zwolle, waar de afgelopen twee maanden ruim 250 borden zijn omgezet. Met twintig andere gemeentes is Saled nog in gesprek, maar dat de oplossing in de behoefte van veel gemeentes voorziet is duidelijk.

De behoefte naar een nieuwe oplossing komt niet alleen voort uit het oogpunt van verduurzaming, maar vooral vanuit de hoge mate van uitval en de frequente vervanging van de conventionele oplossing. De bestaande TL-lichtbron in de meeste bewegwijzeringsborden moet om de vier jaar vervangen worden, wat naast hoge vervangingskosten ook de nodige verkeershinder oplevert. De nieuwe oplossing van Saled, een 22 watt LED Tube op een op maat gemaakt frame, biedt uitkomst.

Meer dan 20 gemeenten toonden direct interesse

Ten opzichte van de TL-lichtbron gaat de oplossing van Saled vier keer langer mee. Bovendien verbruikt de LED Tube 65% minder energie. Door de besparing op energie en vervanging is iedere nieuw aangeschafte oplossing van Saled al binnen twee jaar volledig terugverdiend. Het is dan ook niet zo gek dat direct na de introductie meer dan twintig gemeenten interesse hebben getoond. De primeur gaat echter naar Gemeente Zwolle, daar zijn namelijk 250 borden omgezet.

In de aanschaf is onze oplossing ook nog eens goedkoper. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw gemeente!

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]