Actueel

VV Staphorst start het nieuwe seizoen met LED scorebord

LED scoreborden - Saled

VV Staphorst gaat het nieuwe seizoen in met een fraai LED scorebord van Saled, van maar liefst 2,8 bij 4,0 meter. De voetbalvereniging uit het gelijknamige Staphorst is hiermee één van de eerste hoofdklassers in Nederland. Als dank voor het vertrouwen heeft Saled direct een sponsorcontract afgesloten voor de komende vijf seizoenen.

Breedbeeldformaat en P10 resolutie

Het LED Scorebord op Sportpark Het Noorderslag is vanuit alle kanten van het veld goed zichtbaar én leesbaar. Dit komt door de hoge resolutie (P10) en het heldere beeld. Met een formaat van 2,8 bij 4 meter is het breedbeeldscherm indrukwekkend te noemen. Voor de installatie werkte Saled samen met Wolf installatietechniek en een enthousiast team van vrijwilligers van VV Staphorst.

Nieuwe advertentiemogelijkheden

Dankzij het LED Scorebord kan VV Staphorst alle sponsors nieuwe, moderne advertentiemogelijkheden bieden. Van bewegende beelden tot (tijdelijke) acties en zelfs complete promotievideo’s: alles is mogelijk. Bovendien kunnen opstellingen, wissels, kaarten en doelpunten op creatieve wijze worden getoond.

Saled sponsort VV Staphorst

Als dank voor het vertrouwen heeft Saled er voor gekozen om zich aan te sluiten bij de businessclub en aan VV Staphorst te verbinden als sponsor. Deze samenwerking is aangegaan voor vijf seizoenen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]