Actueel

Nieuwbouw Kok Experience Harderwijk voorzien van Saled LED verlichting

Voor de nieuwbouw van een volledig nieuw entertainmentcentrum in Harderwijk heeft ondernemer Johan Kok gekozen voor LED verlichting van Saled. In de ‘Kok Experience’ zijn meer dan 350 duurzame lichtbronnen geplaatst, waardoor het gehele gebouw direct goed en duurzaam verlicht is.


In het gloednieuwe gebouw aan de Hoofdweg 2 biedt Kok diverse soorten entertainment onder één dak. Naast een groot speelparadijs voor kinderen bevindt er zich een Lasergame-arena, restaurant en meerdere bioscoopzalen inclusief bioscoopcafé. Kortom, de ideale locatie voor een dagje uit met het gezin. Eerder al heeft Saled naar volle tevredenheid verlichting geleverd voor de naastgelegen tankshop en wasstraat, die eveneens eigendom zijn van Kok. Zodoende was er al contact en besloot men voor het nieuwe gebouw te kiezen voor duurzame verlichting van Saled.

Meer dan 350 lichtbronnen
Uiteindelijk zijn er in het imposante gebouw meer dan 350 lichtbronnen geplaatst, waarmee nagenoeg het hele pand is voorzien van Saled LED verlichting. Of het nu gaat om het speelparadijs, de keuken, de kantoren, gangen, parkeergarage of opslagruimtes: overal springt de heldere, sfeervolle verlichting meteen in het oog. Een leuke toevoeging in het speelparadijs is de dimfunctie: afhankelijk van de beoogde sfeer kan de verlichting aangepast worden.

Uit voorraad geleverd
Dat Johan Kok tevreden is met Saled, blijkt wel uit het feit dat deze Harderwijkse ondernemer na eerdere opdrachten opnieuw uitkomt bij Saled. Dit keer was het vanwege de korte tijdspanne noodzakelijk om de verlichting snel te leveren, maar Saled heeft tot tevredenheid van Kok alles uit voorraad geleverd. Het volgende project dat op de planning staat is de naastgelegen broodjeszaak, die onder de naam ‘Broodje Kok’ in de wijde omtrek een begrip is.

Saled bedankt de familie Kok opnieuw voor het vertrouwen en wenst heen veel succes met de nieuwe Kok Experience!

Klik hier voor meer foto’s

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]