Actueel

De Reclamemakers volledig over op Saled LED verlichting

Saled heeft na een geslaagde testperiode de opdracht gekregen om het pand van De Reclamemakers te voorzien van LED verlichting. Een van de installatieteams van Saled heeft de gehele omzetting eind juni volledig afgerond, waardoor het pand nu beter is verlicht en minder energie verbruikt.

Begin mei heeft Saled in het pand aan de Utrechtse Nautilusweg bij wijze van test een aantal conventionele TL-buizen vervangen door enkele LED Panel Lights en LED Tubes. Al snel was de directie van De Reclamemakers overtuigd van de kwaliteit en de goede lichtopbrengst, waardoor Saled de opdracht ontving om de bijna 400 TL-buizen te vervangen.

Maandag 4 juni is één van de installatieteams van Saled begonnen met de omzetting naar LED. De TL-buizen zijn vervangen door 73 LED Panel Lights en 91 LED Tubes. Gezamenlijk zullen deze gloednieuwe lichtbronnen het energieverbruik met meer dan 50% terugdringen. Met eenzelfde percentage wordt de CO2-uitstoot teruggedrongen. In de week van 25 juni is de laatste traditionele LED Tube verwijderd, waardoor nu de kantoren, werkplaats, printruimte én snijruimte volledig duurzaam zijn verlicht.

Saled bedankt De Reclamemakers voor de prettige samenwerking.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]