Actueel

Saled voorziet opnieuw Stam Renault-vestiging van LED

Saled heeft begin juni de complete Stam Renault-vestiging in Soest voorzien van LED verlichting. De meer dan 150 LED lampen dragen bij aan een beter verlichte showroom en dringen het energieverbruik fors terug. Het is alweer de vijfde vestiging van de Stam Groep die is overgegaan op verlichting van Saled.

Een helder verlichte showroom draagt bewezen bij aan een betere verkoop, zeker in de automotivebranche. Dat weet ook de Stam Renault groep, die voor de vijfde keer bij Saled is uitgekomen voor professionele LED verlichting. In het pand aan het Nieuwerhoekplein 1 in Soest zijn meer dan zeshonderd traditionele verlichtingsbronnen vervangen door LED-lichtbronnen van Saled. Hoogwaardige 30 watt LED Downlighters hebben de bestaande 60 x 60 cm armaturen met 4 TL’s vervangen, terwijl aan de raamzijde 360 graden kantelbare LED Downlighters zijn geplaatst.

Fraai beeld in de avonden

Vooral de kantelbare LED Downlighters zullen goed gebruikt worden om auto’s uit te lichten. Zeker in de avonden geeft dit een geweldig beeld voor de vele voorbijkomende automobilisten, fietsers en wandelaars. Naast de verkoopstimulerende werking en het fraaiere beeld draagt de nieuwe verlichting ook bij aan een aanzienlijke besparing op energie- en vervangingskosten, waardoor de investering al na zestien maanden is terugverdiend.

Saled bedankt Stam Renault wederom voor het gestelde vertrouwen en wenst de vestiging in Soest veel succes bij de verkoop toe.

Verbruik en lichtopbrengst:

Oud Nieuw
Verbruik per jaar 61.580 kWh 16.385 kWh
Lichtopbrengst 228 lux 340 lux

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]