Actueel

Saled voorziet parkeergarage VVE De Biezenkamp van LED

In samenwerking met Energie van Nu heeft Saled eind maart de parkeergarage van VVE De Biezenkamp in Leusden voorzien van energiezuinige LED Tubes. Ondanks een aanzienlijke stijging in lichtopbrengst bespaart de VVE aanzienlijk op energiekosten. Door de bestaande armaturen te hergebruiken is de investering voor de VVE relatief klein en dus snel terugverdiend.

Medio september 2015 mocht Saled de twee parkeergarages van het eveneens in Leusden gevestigde winkelcentrum De Hamershof voorzien van LED verlichting. Het resultaat viel dermate op dat woning stichting Leusden, beheerder van de parkeergarage, koos voor de LED oplossing van Saled.

De in totaal 77 TL-buizen van 75 watt zijn nu vervangen door Saled 22 watt LED Tubes, wat een energiebesparing van bijna 70% oplevert. De lichtopbrengst daarentegen is gestegen: waar er voorheen 150 lux werd gemeten, is dat nu 210 lux. En dat is merkbaar voor iedere automobilist in de parkeergarage: de gehele oppervlakte is nu opvallend helder verlicht.

Naast de TL buizen heeft Saled ook twintig defecte noodunits vervangen. Een installatieteam van Saled heeft de gehele omzetting binnen één dag kunnen voltooien.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]