Actueel

LED Scorebord geplaatst bij Topklasser GVVV

LED scoreborden - Saled

GVVV is de volgende voetbalclub die kiest voor een LED Scorebord van Saled. Vrijdagmiddag is het nieuwe LED bord geplaatst op het Sportpark van de Veenendaalse vereniging. Met een afmeting van 4 bij 3 meter is het scherm met recht groot te noemen.

Met het nieuwe LED Scorebord kan GVVV haar sponsoren nieuwe, moderne advertentiemogelijkheden bieden. Dit gaat van bewegende beelden tot (tijdelijke) acties en zelfs complete promotievideo’s. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om opstellingen, wissels, kaarten en doelpunten creatief weer te geven. Een enthousiast team vrijwilligers is hier inmiddels mee begonnen.

Het team van Saled is trots op het feit dat na Quick Boys, FC Dordrecht, SC Genemuiden en IJsselmeervogels opnieuw een gerenommeerde voetbalvereniging kiest voor een Saled LED Scorebord. Een teken dat onze scoreborden de juiste uitstraling hebben en dat het voor clubs een verstandige investering is.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]