Actueel

Saled zet eerste Jumbo om naar LED verlichting

De afgelopen weken heeft Saled Jumbo Petenbos in Veenendaal volledig voorzien van duurzame en energiezuinige LED verlichting. Alle 435 conventionele lichtbronnen zijn één-op-één vervangen door een LED lamp door middel van de retrofit oplossing. Hiermee is het energieverbruik met ruim 65% gedaald.

In de Jumbo zijn alle bestaande downlighters en kantelbare spots zijn vervangen door LED Downlighters en 360° kantelbare LED Inbouwspots. De oude TL-armaturen zijn compleet vervangen door nieuwe luxe LED Panel Lights. Ondanks de energiebesparing is de lumenopbrengst met ruim 30% gestegen.

De vervanging van de verlichting is tijdens de openingstijden uitgevoerd. Klanten hebben hier geen enkele hinder van ondervonden. Het installatieteam van Saled ontving hiervoor dan ook complimenten van de Jumbo directie.

Jumbo Petenbos bespaart met de vervanging ruim €10.000,- per jaar en heeft daarmee de totale investering binnen drie jaar terugverdiend. Met deze investering wordt ook een steentje bijgedragen aan het milieu: de CO2 uitstoot is met 46 ton per jaar verminderd.

Saled is blij om Jumbo aan de klantenkring toe te kunnen voegen.

Bekijk hier de projectfoto’s.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]