Actueel

Bruna Spakenburg volledig over op Saled LED Verlichting

De afgelopen weken heeft Saled de Bruna-vestiging in Spakenburg volledig voorzien van energiezuinige LED verlichting. Het resultaat is naast een flinke energie- en kostenbesparing en minder CO2-uitstoot een veel betere lichtopbrengst. De in totaal 157 LED lampen zullen zich na ongeveer 21 maanden hebben terugverdiend.

In samenwerking met elektrotechnisch installatiebedrijf Breedveld & Schröder uit Almere is Saled begin november gestart met de vervanging van de oude TL-, PL-C- en PL-T-lampen. Daarvoor in de plaats zijn in totaal 157 nieuwe LED Tubes, LED Downlighters en LED PS-T’s van Saled geïnstalleerd. Gezamenlijk zullen deze lampen het energieverbruik met minimaal 65% terugdringen, wat resulteert in een jaarlijkse energiebesparing van maar liefst € 3.500,-.

Ondanks de forse besparing is de lichtopbrengst dankzij de nieuwe LED verlichting met 105 lux gestegen. De winkel is hierdoor helder en mooi verlicht. Dit wordt bevestigd door de eerste reacties van vaste klanten. Naast de energiebesparing en betere verlichting draagt Bruna Spakenburg door de keuze voor LED ook een steentje bij aan het milieu, omdat de CO2 uitstoot met 7.077 kilogram per jaar wordt teruggedrongen.

Ook besparen met LED verlichting?

Neem contact op, één van onze account managers komt graag langs voor een vrijblijvende besparingsberekening!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]