Actueel

Princess Hotel Amersfoort stapt over op Saled LED verlichting

Het Princess Hotel in Amersfoort zet de bestaande verlichting in stappen om voor Saled LED verlichting. De conventionele gloeilampen en halogeenlampen worden één-op-één vervangen voor energiezuinige LED lampen. Hierdoor daalt het energieverbruik van de verlichting met 50-60%.

Rogier de Heus van de technische dienst geeft aan dat het omzetten naar LED in stappen gebeurt: ‘Sinds januari vervangen wij in eigen beheer stap voor stap onze gloeilampen en halogeenverlichting voor LED lampen. Dit is mogelijk omdat de LED oplossing in het bestaande armatuur past en eenvoudig te installeren is. Hiermee realiseren wij een energiebesparing van 50-60%. Waar we bang voor waren was dat de kleur en lichtbeleving niet gelijk zou blijven, omdat LED toch bekend staat om een koele, kille kleur. Leverancier Saled heeft dit goed onder controle en de warme sfeer van ons hotel is behouden gebleven.’

Princess Hotel Amersfoort is onderdeel van Princess Hotel Collection, waarbij inmiddels negen hotels zijn aangesloten. Princess Hotel Collection neemt verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en is houder van het Greenkey Keurmerk, op dit gebied het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Princess Hotel Amersfoort is sinds 2011 houder van het Greenkey Gold keurmerk en één van de maatregelen om het milieu te sparen is de investering in LED verlichting.

Saled is blij met weer een tevreden klant die kiest voor duurzaamheid!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]