Actueel

Parkeer- en opslagkelder Stam Amersfoort over op LED verlichting

In de ruime parkeer- en opslagkelder van Stam Amersfoort heeft Saled LED verlichting deze week alle TL buizen vervangen door Saled LED Tubes met hoge lichtopbrengst. Hiermee is de parkeergarage, die voorheen donker aandeed, voorzien van goede, heldere verlichting.

In de parkeer- en opslagkelder van Stam Amersfoort was het te donker. Niet alleen was er geen daglicht aanwezig, ook de TL verlichting gaf een te lage lichtopbrengst. Reden genoeg voor Stam om Saled LED verlichting in te schakelen. Er is uiteindelijk gekozen voor Saled LED Tubes met hoge lichtopbrengst.

De gehele kelder ziet er door de nieuwe LED Tubes goed verlicht en fris uit. Bijkomend voordeel voor Stam is dat de investering al binnen drie jaar is terugverdiend aan energiebesparing. Bovendien spaart men het milieu doordat de CO2 uitstoot ten opzichte van de ‘oude’ verlichting met ruim 60% wordt verlaagd.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]