Actueel

Saled voorziet hoofdkantoor Ordina van energiezuinige LED Spots

In het hoofdkantoor van Ordina langs de rijksweg A12 heeft Saled ruim 165 halogeen spots omgezet naar energiezuinige LED Spots. Dankzij de omzetting bespaart de ICT-dienstverlener maar liefst 80% op energieverbruik.

Ruim 165 40-watt halogeen spots zijn vervangen door energiezuinige LED Inbouwspots. Met de nu geplaatste Saled 5W COB LED spots wordt de CO2-uitstoot teruggedrongen met ruim 80%. Door de energiebesparing van 80%  zal de investering al binnen 1,5 jaar zijn terugverdiend. Een duurzame, maar zeker ook financieel verstandige, investering.

Parkeergarages eerder omgezet

In 2013 heeft Ordina, bij de omzetting van de verlichting in de parkeergarage, ook gekozen voor Saled. Destijds zijn ruim driehonderd conventionele TL-lampen middels de retrofit-oplossing van Saled vervangen door LED Tubes. De besparing in de parkeergarage bedraagt ruim 60%.

Saled bedankt Ordina voor de voortzetting van de duurzame relatie.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]