Actueel

Saled vervangt SOX lamp als antwoord op productiestop Philips Lighting B.V.

Oranje straatverlichting vervangen door SOX vervanger

Philips Lighting B.V. heeft al haar afnemers laten weten per juni 2019 te stoppen met de productie van SOX-lampen. Saled heeft hierover uiteraard ook bericht gekregen en heeft met de PS-T en LS-S reeds een passend alternatief in huis.

Oplossingen en andere mogelijkheden

Voor alle afnemers van de SOX-lamp heeft Saled met de PS-T en LS-S een passend antwoord op de aangekondigde productiestop in huis. De SOX-lamp kan namelijk één-op-één vervangen worden door deze alternatieve LED-lichtbronnen. Hierbij kan worden gewerkt volgens de retrofit-methode. Zo blijft de bestaande armatuur behouden, maar kan er dus wel een nieuwe LED lamp geïnstalleerd worden. De LED PS-T en LED LS-S zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages.

Ook is het uiteraard mogelijk om de gehele armatuur te vervangen. Saled biedt u graag persoonlijk advies aan voor geschikte vervangingen en deze nieuwe LED-technologie.

Einde SOX lamp een logisch gevolg van technologische ontwikkelingen

Het verdwijnen van de SOX-lamp is een logisch gevolg door de dalende vraag naar conventionele verlichting. Deze daling komt door grote technologische ontwikkelingen van duurzame LED-oplossingen. Voor alle typen verlichting in de openbare ruimte zijn tegenwoordig namelijk ook LED-alternatieven te verkrijgen. Deze zijn een stuk duurzamer en zullen dus de voorkeur krijgen.

Vrijdag 28 juni a.s. is de allerlaatste mogelijkheid om SOX-lampen te bestellen, hierna zullen deze iconische lichtbronnen definitief verdwijnen uit het assortiment van Philips en kunnen deze ook niet meer geleverd worden.

Bent u geïnteresseerd in LED vervangers van de SOX lamp?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Saled!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]