Actueel

Fraaie mijlpaal: Saled levert 300.000e PS-L lamp

Met de levering van een honderdtal PS-L lampen aan Gemeente Heerlen heeft Saled dit voorjaar een fraaie mijlpaal behaald. De grens van 300.000 geleverde PS-L lampen is daarmee namelijk gepasseerd. Ter ere van dit heugelijke feit heeft Saled de gemeente bezocht met een smakelijke verrassing.

De bereikte mijlpaal was niet alleen voor Saled een bijzondere, ook Gemeente Heerlen had daarmee een mooie doorbraak. Het betekende namelijk dat de gemeente 50% van het totale verlichtingsbestand heeft voorzien van LED. Saled ging ter ere van beide mijlpalen langs bij Dominique Janssen en Eric Penders, die verantwoordelijk zijn voor de openbare verlichting in de Zuid-Limburgse gemeente. Beide heren waren blij verrast toen zij een Spakenburgs hart overhandigd kregen van Saled om dit bijzondere moment te vieren. CDA-Wethouder Charles Claessens, vanuit zijn portefeuille Beheer en Onderhoud, Mobiliteit, Duurzaamheid & Milieu verantwoordelijk voor het areaal, plaatste ter ere van de fraaie mijlpaal zelf zijn eerste Saled PS-L lamp.

Voordelen van de nieuwe lichtbronnen

Voor de openbare verlichting heeft Saled de PS-L ontwikkeld, die in het bestaande armatuur één-op-één omgewisseld kan worden voor de conventionele PL-L. Deze zuinige lichtbron heeft een 110-120 lumen/watt verhouding en behaalt dezelfde lichtbeleving en gelijkmatigheid. De LED PS-L is leverbaar in verschillende soorten, het hangt af van het armatuur welke variant geschikt is. Saled levert de PS-L ook met een gedraaide voet van 90°. Meer dan 100 gemeenten in Nederland en België passen de PS-L reeds toe in de openbare ruimte.

Ook interesse in de PS-L lampen van Saled?

Neem direct contact op!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]