Actueel

Saled voorziet UnitedWorks van nieuwe LED verlichting

Saled heeft 397 LED armaturen en twintig LED schotels vervangen in het pand van UnitedWorks in Genemuiden. UnitedWorks is als productorganisatie in de tapijtindustrie bewust bezig met duurzaamheid. De nieuw geïnstalleerde LED verlichting levert hier een waardevolle bijdrage aan.

Nieuwe LED verlichting

Het pand van UnitedWorks was al voorzien van LED verlichting, maar deze was na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. UnitedWorks is als producent altijd bezig met het milieu en duurzaamheid. De duurzame LED verlichting die is geleverd door Saled, past dan ook goed binnen deze ambitie.

Zeer tevreden klant

UnitedWorks is zeer te spreken over de snelle installatie van de nieuwe LED verlichting door Saled.
“Zij voegen daad bij het woord en hebben ons volledig ontzorgd.”

Geïnteresseerd in duurzame LED verlichting?

Wij informeren u graag over welke LED oplossing bij u past. Neem direct contact op!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]