Actueel

[UPDATE] Nieuwbouw hoofdkantoor Saled Nederland nadert voltooiing

De voltooiing van de bouw van het nieuwe Saled hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg komt langzaam maar zeker in zicht. Op bedrijventerrein Haarburg-Zuid wordt de laatste hand gelegd aan het compleet nieuwe en geheel energieneutrale pand van Saled. De nieuwbouw waarmee in mei 2018 gestart is wordt na verwachting medio mei afgerond en opgeleverd. In navolging van de vorige update geeft Saled wederom een inkijkje in de vorderingen van de afgelopen maanden. 

De buitenkant

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de buitenkant van het pand bijna volledig afgerond. Al het metselwerk is gedaan en het imposante raamwerk is geplaatst. Het geplaatste drievoudige glas is bijna twee keer zo zuinig als het hedendaags veelvoorkomende HR++ glas en vormt een cruciaal onderdeel van de isolatie. Daarmee levert het raamwerk een grote bijdrage aan het energieneutrale pand. Wat nog rest is het plaatsen van de deuren en van het Saled-logo op het pand.

De voorzijde van het nieuwe hoofdkantoor.

Het binnenwerk

In het pand is men momenteel druk bezig om alles netjes af te werken. Zowel de wanden als de plafonds op beide verdiepingen zijn al mooi afgewerkt. Op dit moment is men bezig om alle vloeren, LED verlichting en glazen wanden in het pand te plaatsen. De glazen wanden geven de binnenruimte een stijlvolle en luxe uitstraling en zorgen niet alleen voor meer licht maar ook voor een prachtig, ruimtelijk effect. Een fantastische plek waar Saled haar toekomst kan gaan vormgeven.

In het pand wordt hard gewerkt aan de afwerking.

Verwachte oplevering

De oplevering, die in maart werd verwacht, is vanwege de verschillende duurzame aspecten van het pand iets opgeschoven. Naar verwachting zal het nieuwe bedrijfspand nu medio mei worden opgeleverd. Saled Nederland zal dan bij de entree van Bunschoten-Spakenburg, vanuit Amersfoort, direct aan de rechterzijde bereikbaar zijn vanaf de Amersfoortseweg.

Nieuwe bedrijfspand in vogelvlucht bij binnenkomst Bunschoten-Spakenburg. Links: de Amersfoortseweg.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]